Massages | therapie en relaxatie

Uw massages voor relaxatie en therapie te Kinrooi.

Uw gevoel telt

Een warm gevoel in een sfeervolle ruimte als u binnenkomt. Er wordt tijd gemaakt voor een intake gesprek met een tasje thee zodat u zich op uw gemak voelt.

Kwaliteit

Er wordt heel veel belang gehecht aan de kwaliteit van de massages en producten die er gebruikt worden. Kwaliteit wordt in heel de lijn doorgetrokken. Goede thee op de juiste manier gemaakt en de beste oliën van Révvi.

Relaxatie

Tijdens de relaxatiemassage vergeet u even de tijd rondom u. U ben op dat moment volledig met uzelf bezig en volledig ontspannen. Warmte, zachtheid en een goed gevoel waarbij u de tijd rondom u verliest.

Therapie

Bij een therapeutische massage wordt er goed gekeken naar de stand van het lichaam. De spanningen in de spieren worden aangevoeld en heel uw lichaam wordt correct behandeld.

Waarom een massage?
Voor wie een massage?

Een massage zorgt voor minder stress en een gelukkiger gevoel. Het helpt bij spierpijn en verbetert de mobiliteit van de spieren en de werking van de gewrichten. Kies uit stevige dieptemassages voor uw spieren of een deugddoende relaxatiemassage voor minder stress of ga voor een orthomanipulatie therapie voor uw gewrichten.

Een massage is bedoeld voor iedereen, voor jong en oud, man en vrouw. Heeft u veel stress en nood aan ontspanning of heeft u spier -of gewrichtsklachten? Dan heeft u zeker baat bij een massage. Een massage vermindert de stress, helpt bij het voorkomen van een burn-out en verlicht symptomen van fibromyalgie. Voor personen met rug -of nekpijn of vastzittende spieren biedt een massage ook de oplossing. Massage als therapie is voor iedereen een uitstekende keuze.

Lichaam en geest in balans

Zowel voor ontspanning als therapie kan u terecht bij lichaam en geest in balans. Voor elke persoon wordt uitgebreid de tijd genomen. Met een drankje tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar waar u nood aan heeft en wat uw specifieke klachten zijn. Tijdens de massage wordt er extra tijd besteed aan het verlichten van bepaalde klachten die u heeft. Heeft u vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met lichaam en geest in balans.

Massagetherapie

25 voordelen van massage

1. Verlicht stress
2. Verlicht postoperatieve pijn
3. Vermindert angst
4. Vermindert lage rugpijn
5. Vermindert fibromyalgiepijn
6. Vermindert spierspanning
7. Verbetert de trainingsprestaties
8. Verlicht spanningshoofdpijn
9. U Slaapt beter
10. Verlicht symptomen van depressie
11. Verbeter de cardiovasculaire gezondheid
12. Verminder pijn van artrose
13. Verminder stress bij kankerpatiënten
14. Verbetert het evenwicht bij oudere volwassenen
15. Vermindert pijn bij reumatoïde artritis
16. Vermindert de effecten van dementie
17. Bevordert ontspanning
18. Verlaagt de bloeddruk
19. Verlaag de symptomen van het carpaal tunnelsyndroom
20. Helpt bij chronische nekpijn
21. Vermindert gewrichtspijnen
22. Vergroot de flexibiliteit
23. Verlaagt de intensiteit van migraine
24. Verbetert de levenskwaliteit
25. Vermindert misselijkheid als gevolg van chemotherapie

Uw massage voor therapie en relaxatie

Hoe verloopt uw massage?

Tijdens het intakegesprek wordt met een drankje besproken waar u nood aan heeft, belang aan hecht en welke massage het beste bij u past. Zo verkrijgt u altijd het beste effect na de massage.

Na de massage kan u indien gewenst gebruik maken van de douche. Zowel handdoeken als douchegel worden voor u voorzien.

U kleedt zich in alle privacy om. Naar wens houdt u uw ondergoed tijdens de massage aan. Nadat u geïnstalleerd bent op de massagetafel wordt u met handdoeken afgedekt.

Tijdens de nabespreking wordt er geluisterd naar hoe u de massage heeft ervaard en hoe u zich voelt na de massage. U kan nog een kopje thee benutten alvorens terug naar huis te vertrekken.

Een helende werking met Révvi massageolie

Bij zowel therapeutische als ontspannende massages is het de kwaliteit dat telt. Hiervoor hebben wij beslist om de massageolie van Révvi te gebruiken. Deze olie bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijk ingrediënten die de verzorgende en helende werking van de massageolie van Révvi geeft. Iedere massageolie geeft zijn uniek gevoel met zich mee, kom deze zelf ervaren te Kinrooi.

Partners in massage

Pickleball Belgium

Révvi

Pickleball Deutschland

Lernu atelier

Contact

Email: Jeroen@lichaamengeestinbalans.be
Gsm: +32 (0) 486 75 03 32
BTW: 0642.962.520

Openingsuren

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
24/24 24/24 24/24 24/24 24/24 24/24 24/24

Boek nu

  • Visa
  • Master Card
  • American Express
  • Pay Pal

© Copyright 2019 Lichaam en geest in balans - BTW 0642.962.520 - All Rights Reserved